Nog heel even...

En dan vieren we
Kerst bij de Petstop

De mooiste tijd van het jaar...

Nog heel even en dan richten wij onze winkel weer in met de heerlijke sferen van kerst. U kunt dan bij ons terecht voor: Kerstbomen, Lampjes, Ballen en nog veel meer.

Ook voor uw huisdier zijn er leuke cadeautjes te krijgen die onder de boom passen.

Graag helpen wij u met het nog iets mooier maken van de Kerst.

Kruidenhooi + Wortelvlokken

 2,75
Gewicht: 500 gram Merk: Bowit

Barca Blik Rund met pens 400g

 2,50
Barca Rund met Pens blikvoeding is een hondenvoeding die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog vleespercentage van puur vlees (minimaal 64%).

Nutram Adult/Senior Cat S5 5,4kg

 44,50
De natuurlijke en gebalanceerde voeding voor volwassen en senior katten. Het voer bevat zalmolie en lijnzaad voor een prachtig glanzende vacht. Daarnaast bevat het ook cranberries en selderijzaden voor een gezonde blaas.

Nutram Adult Dog S6 2kg

 17,95
Sommigen zeggen dat je bent wat je eet. Wij geloven dat je bent wat je opneemt. Holistische voedingsdeskundigen accepteren dat de meeste problemen in de darmen beginnen. Door elk recept te maken met degelijke wetenschappelijke principes en natuurlijke ingrediënten, ondersteunt elk recept het welzijn van huisdieren van binnenuit, te beginnen met de darmen.

Barca Blik Kalkoen 400g

 2,50
Barca Kalkoen blikvoeding is een hondenvoeding die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog vleespercentage van puur vlees (minimaal 64%). Daarnaast bevat deze voeding een gezonde mix van kruiden. Graanvrij waardoor het ideaal is voor allergische honden. De voeding heeft een hoge acceptatie en is geschikt voor alle rassen en leeftijden.

Voederhuisje grenen

 26,95
Grenen voederhuisje op voet. Hoogte ongeveer 120cm. Afgewerkt met groen dakje.

Het is bijna Pasen

Fleur uw huis op met een van onze prachtige paasboeketten of een stijlvolle paasbak.

Tafelboeket geel oranje

 15,00
Dit boeket met prachtige seizoens-bloemen is leuk om weg te geven en zeer geschikt voor de wat kleinere kamer. Bevat o.a. anthurium, zonnebloem, craspedia.

Tafelboeket wit

 15,00
Dit compacte boeket is samengesteld uit verschillende soorten bloemen. Zoals leeuwenbek, lisianthus en rozen wat bij elk interieur past.

Tafelboeket rood rose

 15,00
Dit mooie compacte ronde boeket is vol en vrolijk, hiermee maak je elke ontvanger blij. Bevat o.a.: gerbera, duizendschoon, roos en anthurium.

Tafelboeket roze groen

 15,00
Met dit boeket maak je veel mensen blij. Ideaal voor op de salontafel. Bevat o.a. : lely, anthurium en chrysant.

Zeg het met een cadeaukaart van de Petstop

Wilt u een geliefde iets van de Petstop schenken, maar weet u niet zeker wat? Dan hebben wij nu de Petstop-cadeaukaart voor u.
Met deze kaart kan hij of zij zelf iets moois uitzoeken.

Van 5 tot 50 euro.

Mis geen belangrijk moment...